500L Living

OSTVARITE SVOJE SNOVE

Podelite beskrajan prostor sa onima koje volite . Sveudobnost - za daleka putovanja. Svezadovoljstvo - neponovljiv stil . Kada kročite izvan tradicije , počinje svet 500L Living.

Dizajn

 

FORMA I BEZBROJ FUNKCIJA

500L Living čuva nepogrešivi stil porodice, ali i uvodi novi proctor na zadnjem kraju : gotovo neprimetna modifikacija nudi najbolje moguće tumačenje uloge višenamenskog vozila .

XXL  KOMFOR

Sedam udobnih sedišta ili pet putnika i 7 kofera ? Unutrašnji prostor Living 500L može da se tumači kako želite . U konfiguraciji sa 5 sedišta,vozilo nudi najveći prtljažnik u svojoj kategoriji : kapacitet do 638 litara i 3 podesive police na više nivoa.

ŽIVOTNI PROSTOR

Pristup trećeg reda sedišta ( dostupni kao opcioni ) je olakšana Fold & Tumble sistemom. Ova funkcija , zajedno sa prednjim sklapanjem sedišta , dozvoljava da se unutrašnja zapremina modifikuje po volji i stvi platforma za opterećenja koja se protežu celom dužinom automobila . Više opcija za prilagođavanje sedišta – obezbedili smo više od 1500 različitih kombinacija : putničku kabinu možete da transformišete u opuštajući salon u samo nekoliko jednostavnih pokreta .

IZAZOV PROSTORA

Ponesitei sve što je potrebno da doživite veliko putovanje sa 500l Living . Sve što ste ikad poželeli u svojoj dnevnoj sobi biće Vam na dohvat ruke.

 

BOJA  I OBLIK

Osam boja karoserije, 4 pastel i 4 metalik , kombinujte savršeno sa crnim ili belim krovom. Ukupno ne manje od 19 različitih kombinacija boja koje možete izabrati .

 

SVE NA SVOM MESTU

Postoji više od 22 pregrade za odlaganje unutar vašeg 500L Living , u različitim oblicima i veličinama, imajte sve na dohvat ruke , bez da ugroite sigurnost pri vožnji .

Tehnologija

VAŠ SVET, UVEK SA VAMA

Sa 500L je UconnectTM 5 " Radio sistemom , uvek možete da budete u kontaktu sa svojim prijateljima.

Koristite 5 " ekran osetljiv na dodir u boji da se lako povežete sa vašim multimedijalnim uređajima - telefon , smart telefon , radio , medija plejer i MP3 plejer - i pretvorite vaše putovanje u istinski veliko iskustvo . Sa Bluetooth ® možete da primate pozive i tekstove bez podizanja ruke od volana ( samo kompatibilni modeli ). Radio sa CD plejerom nudi opcioni DAB ( Digital Radio ) pored tradicionalnog tuning sistema.

Ekologija

DOBRODOŠLI U ECO SVET


Da li želite da naučite kako da smanjite potrošnju goriva i troškove do 16 % ? FIAT 500L je eko : Pogon LIVE će vas naučiti kako . Aplikacija beleži vaše ponašanje kad god se za volanom , prikazuje vaš Eko Indeks na UconnectTM 5 " Radio sistemu i pruža u realnom vremenu savete za ispravljanje grešaka i poboljšanje vašeg stila vožnje . Možete da uporedite performanse sa prethodnim putovanjima i pratiti vaš napredak . 

Sigurnost

KONTROLA U SVAKOJ SITUACIJI

Do 7 vazdušnih jastuka - Vozač i suvozač, bočna zaštita glave, prednja strana, zaštita kolena
ESC - Elektronska kontrola stabilnosti sa ASR / MSR
ABS + EBD - Kontrola vozila kod iznenadnog kočenja
ERM - Electronsko ublažavanje prevrtanja
DST - Aktivni elektronski servo sistem
DST - Aktivna elektronska blokada, sistem koji poboljšava bezbednost u vožnji i performanse upravljanja .
HILL HOLDER - Sistem koji pomaže vozaču prilikom pokretanja uzbrdo

Cenovnik

Cenovnik za FIAT 500 LIVING možete preuzeti ovde

DOdatna oprema

PDF sa dodatnom opremom možete preuzeti ovde

Ciao Fiat

U cilju unapređenja nivoa kvaliteta usluga i povećanja zadovoljstva kupaca, Fiat Automobili Srbija d.o.o. od 1. jula 2010. godine nudi dodatne usluge pod prepoznatljivim nazivima CIAO Fiat Assistance koje su već u primeni u većini evropskih zemalja.

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije