Fiat 500L Trekking

FREE SPIRIT

Želja da se otkrije svet u sprezi sa visoko tehnološkim stilom:

predstavljamo Vam FIAT 500L TREKKING!

Dizajn

 

 

 


LEP U SVAKOM DETALJU

500L Trekking vas osvaja sa svojim jedinstvenim stilom : satin finish detaljima , bočne lajsne, pragovi , branici i specifična krila od brušenog čelika. 

BOJA ENERGIJE

500L Trekking je jak, dinamičan i energičan . To je razlog zašto je naša omiljena boja žuta . Odaberite svoju boju i kombinaciju.

 

 

 

PROSTOR I UDOBNOST

Ponesitei sve što je potrebno da doživite veliko putovanje sa 500l Trekking . Sistem sa yavaljenim lili oborenim sedištima omogućava da prevezete predmete do 2,4 metara dužine , dok 455 - litarski prtljažnik će vas zadiviti svojim neverovatnim kapacitetom.
OPEN SPACE ILI METRO ŠIK ?

500L Trekking je baš onakav kako ste želeli . Otvorena atmosfera sa magnesio sivom tkaninom i enterijerom od braon eko - kože ili doživite metro šarm crne tkanine sa belim kožnim umecima.

Tehnologija


POGONSKI SISTEM ZA SVA GODIŠNJA DOBA

Traction + garantuje izvanrednu kontrolu i performanse na svim vrstama terena i u svim vremenskim uslovima . Traction + ne utiče na potrošnju goriva i troškove održavanja , ali obezbedjuje odlične performanse kod prelazenja prepreka. 

 

BIRATE KADA AVANTURA POČINjE

UconnectTM 5” Radio Nav je pouzdan suvozač koji će vas odvesti do vaših omiljenih destinacija i obavestiti Vas o prisustvu fiksnih kamera za kontrolu brzine. Funkcija PKM će vam pomoći da izbegnete najviše zagušene puteve , IQ Route nalazi najbrži , najekonomičniji put a Advanced Lane Guidance će vas posavetovati o desnoj traci ispred izlaza i saobraćajnica .
Jednostavan i razumljiv , sa 5 " ekranom osetljivim na dodir u boji i skupom snimljenih glasovnih komandi , UconnectTM 5 " radio Nav vam donosi izbor karata od 45 evropskih zemalja . Možete da birate gde i kada da počnete svoju avanturu .
MUZIKA VISOKE DEFINICIJE

Ona prati vaše zadovoljstvo u vožnji, uz muziku koju volite . Izaberite numeru sa svog smartfona , MP3 plejera ili USB uređaja za skladištenje sa kontrolama na upravljaču i uživajte u njoj sa Hi-Fi sistem dizajniranim u saradnji sa Beats Audio .
Šest zvučnika , jedan subvoofer i 8 - kanalno digitalno pojačalo ukupne snage od 520 V. Sa muzikom možete da krenete na vaše putovanje .URBAN SAFARI

Tehnologija vam olakšava kretanje u gradu. City Brake Control detektuje prepreke na bliskom rastojanju pri malim brzinama i automatski koči da bi izbegli sudar .

Sigurnost

 


ZA SVE PUTEVE

Novi 17 " glossi black diamond - finiš aluminijumske felne kao visok standard i vožnja sa naglaskom na vožnju bilo kojim terenom. Dođite i saznajte šta znači voziti preko svih vrsta puteva.

Došlo je vreme da saznamo gde je sakrivena avantura .

UKROTI BILO KOJI PUT

Udobnost i sigurnost putovanja ruku pod ruku sa standardnim M + S gumama . Čak i najteži putevi će izgleda prijatno.

KONTROLA U SVAKOJ SITUACIJI

Do 7 vazdušnih jastuka - Vozač i suvozač, bočna zaštita glave, prednja strana, zaštita kolena
ESC - Elektronska kontrola stabilnosti sa ASR / MSR
ABS + EBD - Kontrola vozila kod iznenadnog kočenja
ERM - Electronsko ublažavanje prevrtanja
DST - Aktivni elektronski servo sistem
DST - Aktivna elektronska blokada, sistem koji poboljšava bezbednost u vožnji i performanse upravljanja .
HILL HOLDER - Sistem koji pomaže vozaču prilikom pokretanja uzbrdo

Cenovnik

Cenovnik za FIAT 500 TREKKING možete preuzeti ovde

DOdatna oprema

PDF sa dodatnom opremom možete preuzeti ovde

Ciao Fiat

U cilju unapređenja nivoa kvaliteta usluga i povećanja zadovoljstva kupaca, Fiat Automobili Srbija d.o.o. od 1. jula 2010. godine nudi dodatne usluge pod prepoznatljivim nazivima CIAO Fiat Assistance koje su već u primeni u većini evropskih zemalja.

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije