Servis

Mi brinemo o Vašem ljubimcu!

AUTO MIG je ovlašćeni servis FIAT vozila za teritoriju Srbije. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom i vangarantnom roku bavimo se popravkom i servisiranjem starijih vozila drugih proizvođača.


Osoblje servisa predstavljaju stručni kadrovi koji se stalno usavršavaju.
Servis radi isključivo po normativima propisanim od strane FIAT-a.
U našem servisu možete obaviti sve vrste popravki od mehanike, elektrike, dijagnostike elektronskih sistema do redovnih kontrola i servisa. 
Svesni značaja ispravnosti voziila naša je težnja da vozila iz servisa izađu apsolutno tehnički ispravna.
Zaposleni se trude da vozilo bude osposobljeno u što kraćem roku, jer je vozilo skupa investicija koja se mora koristi da bi se vratio novac uložen u nju.

Dođite i uverite se u kvalitet naših usluga!

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 7:30 do 15:30, i subotom od 7:30 do 15:30. 
Telefon servisa je: 018/ 4583 720, 4583 721
E-mail: servis@automig.rs

Ciao Fiat

U cilju unapređenja nivoa kvaliteta usluga i povećanja zadovoljstva kupaca, Fiat Automobili Srbija d.o.o. od 1. jula 2010. godine nudi dodatne usluge pod prepoznatljivim nazivima CIAO Fiat Assistance koje su već u primeni u većini evropskih zemalja.

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije